Hulpverlening

In mijn hulpverlening maak ik gebruik van coachings- en begeleidingstechnieken. Hierin bied ik maatwerk dat aansluit op jou als persoon met autisme.  

Soms loop je vast in je werk, of zijn er veranderingen gaande in je leven waardoor de balans zoek is geraakt. Met coaching gaan we aan de slag om jouw persoonlijke groei en jouw doelen te bereiken. Hierin verwacht ik een actieve houding, waarmee we samen kunnen werken aan vaardigheden, mindset of motivatie. Tijdens het traject zijn we bezig in het hier en nu, én pakken we gelijk jouw toekomstvisie erbij. 

Het kan ook zijn dat je tegen meerdere dingen tegelijkertijd aanloopt. Dan gaan we samen kijken hoe je weer zelfredzaam wordt.  

Voor eenmalige gesprekken kun je ook bij mij terecht.

De hulpverlening vindt plaats bij mij op kantoor in Nijverdal. Mocht het nodig zijn is een huisbezoek mogelijk. Online hulpverlening is ook een optie.  

Soms kan het handig zijn om de samenwerking op te zoeken met andere betrokken (hulpverlening)instanties. Dit doe ik alleen als je hier zelf toestemming voor geeft. Daarnaast heb ik waarneming voor tijdens vakantieperiodes.